Filtering by Category: Korta notiser från Lisa

Sträck ut kroppen och få kontakt med djup kärlek

Added on by Lisa Mach - Friheten i att släppa taget.

Om du önskar kontakt med din inre kärna, din inte kraft och dina personliga självklara värderingar är ett hett tips att sträcka ut kroppen, kroppsdel för kroppsdel. Låt andningen få lätta och musklerna få bli mjuka. När kroppen är mer avslappnad, kan nämligen cellerna lättare "andas" och när cellerna mår bra får du utrymme att släppa ut känslor och tankar som nästlat sig fast under åren. Upplever du dig sur och gnetig, kika på kroppen, sträck ut den så som den önskar, och låt fastlåsta känslor få rinna ut genom andningen. Vissa upplever sig ännu mer sur efteråt men då är det bara för att fler känslor kommit upp till ytan. Fortsätt och känslorna kommer att skifta - för i grunden finns en avslappning som är mjuk och kärleksfull. 

Jag önskar dig en fin helg 
Lisa Mach

Ett nyårstips!

Added on by Lisa Mach - Friheten i att släppa taget.

Om man har mycket vilja och driv och gärna är i framtidstankar för att skapa, kan det vara en perfekt tid just idag och imorgon att bara se tillbaka på året som varit. Ta fram din kalender, gå igenom den vecka för vecka och skriv ner på ett papper, vad som har hänt, vad du har gjort, vilka lärdomar och insikter du haft. Titta på listan (som troligtvis blir längre än vad du tror) och tacka för allt som varit. 
Kanske kan du av detta tillåta ett lugn i att det faktiskt händer en hel del i ditt liv och att du inte måste skynda framåt för att få saker att hända! 

Gott nytt År till er alla och stort tack för året som varit! 

Lisa Mach