Jag hjälper människor att bygga upp en kärleksfull relation till sig själva.

Min förmåga att se styrkorna i andra människor gör att de lyfts fram i de egenskaper som gynnar personens välmående. Vi arbetar mycket med att identifiera det som är just nu och utifrån det kommer nya perspektiv på vad som är möjligt. Coachingen är djupgående och sker på ett jordnära och upplyftande sätt. Du får kontakt med din magkänsla. 

Jag vägleder dig igenom situationer som kan vara svåra att ta dig igenom på egen hand. Du kommer ut på andra sidan med en tilltro till dig själv och med förståelsen att det svåra du upplevt faktiskt innehöll en gåva. Det gör att du inte behöver vara så rädd för att uppleva jobbiga saker igen, utan kan se dem som möjligheter. 

Jag är född och uppvuxen i Sundsvall och har efter en tid i Stockholm och en tur till Japan slagit mig ner i Danmark tillsammans med min man och två barn. Balans i livet ser jag som en färskvara, jag älskar vardagen och brinner för att skapa en grundad och stabil tillvaro. Min devis i livet är att kroppen är vis och känslor är inte farliga.

Min vision är fler människor som lever så fria, friska och meningsfulla liv som de möjligtvis kan. Därför coachar jag mina klienter i gränslandet mellan kropp, själ, känslor och tankar. För jag tror att det är just där dessa olika delar av oss möts som vi kan finna nycklarna till verklig utveckling, ökat välmående och lycka.

Lisa Mach, utb. Friskvårdskonsult, NLP Master Practitioner Coach, Meta Health Master Practitioner.