Referenser


Lisa är omfamnande och har en entusiasm inför livet med fötterna på jorden. Hon avdramatiserar och gör det enkelt att sätta ord på det som ofta är svårt att förstå inom oss själva.
— Malinn Westerberg, Hudiksvall
Jag har pratat med så många psykologer, terapeuter, kuratorer, kbt:are och coacher, men INGEN har tagit mig så här långt. Kanske har det behövts både tid och samtal med dessa för att jag skulle kunna komma dit jag är idag och att jag nu är redo för Lisas coaching. Hon är grym!
— Anna Larsson, Uppsala
Lisa ger ett space av att allt är ok, tillit, trygghet...då finns det plats att gå inåt och upptäcka vad som helst...för vad som helst är ok.
— Csilla Albi, Trysil, Norge
Mina sessioner med dig Lisa, via skype, har redan förändrat mitt liv till KLARARE, DJUPARE, I KÄRLEK, I KROPPEN. Jag firar och rekommenderar dig till alla nu även här på Hawaii. Tack gode gud för skype. Din service till människor.. att djupna in i kroppen, med de space du håller och de frågor du ställer är rakt på sak. From a deep source of love and wisdom. Hjälper mig att komma till kärnan av varför denna sjukdom har bildats i min kropp. Känner redan stora skiften. TACK I bow to you dear sister.
— Laka Line Holmene, Kilauea, Hawaii
Lisa är en fantastisk guide in i det som kanske ännu ligger outforskat och håller dig tillbaka från att vara ditt fria jag i uttryckt form. Hon är varm, otroligt in-kännande och har verktyg som tar dig som människa vidare och förbi din eventuella fysiska-, känslomässiga- och själsliga tvekamp. Hennes coaching och andra “utöver det vanliga tekniker” är framtidens vetenskap när det gäller människans sanna natur och förmåga till läkning. En varm, varm rekommendation till dig som önskar finna mer av det som är Du i obegränsad frihet.
— Ronya Olsson, Yogamedicin, Sundsvall
Lisa är ett riktigt proffs i sitt sätt att förmedla. Det bor en vacker ljuvlighet i henne.
— Linda Eriksson, Malmö